2006

2006-ban a megasztáros Tóth Gabi és Puskás Peti “Vágyom rád” és a Unique együttes “Bölcsek útján” címmel videoklipet forgatott.

2006-2007

2006 végén és 2007 elején a Gyilkos tréfa (Amusement) című produkció egyes jeleneteit vették fel az épületben és a parkban.

2007

2007-ben a Csupó Gábor által rendezett Holdhercegnő című film fő forgatási helyszíne volt épületünk.

2008

2008-ban az Irigy Hónaljmirigy – Háry Péter Magyarországon című tévéműsorát, valamint az Úri Geller-féle “A kiválasztott” című műsorhoz Christian Pantera bűvész bemutatkozó filmjét készítette nálunk.

2008-ban a méltatlanul kevéssé ismert Ezüst-Patak zenekar az “Olvadó jég” című videoklipjét forgatta nálunk, valamint a népszerű Barbee tini sztár forgatta le az “Ébressz fel” címmel első klipjét.

Ugyanebben az évben forgatta rövidfilmjét Dombrovszky Linda “Csavargó” címmel.

2009

2009-ben újra világsztár járt a kastélyban, a Poirot-ként jól ismert David Suchet főszereplésével forgatták a “Postamester” (Going Postal) című film egyes jelenetei a kastélyban.
Rövid időn belül Barbeet köszönthettük a kastélyban, ismét ezt a festői helyszínt választotta új klipjének, ami a “Popsztár” címet viseli, valamint egy ötletes reklámfilm is készült, ami az Orzene sampont népszerűsíti.

2010-2012

2010 ha lehet még mozgalmasabb volt, ugyanis Köves Krisztián Károly rendezésében elkészült az első magyar 3D film a kastélyban “Choice” címmel. Majd Angelina Jolie első rendezésű filmjének  egyes jeleneteit vették fel a kastélyban, Vér és méz földjén címmel látható.
Egy komplett filmnek is helyet adott a kastély, “Styria” címmel forgatott egy nemzetközi stáb játékfilmet kívül és belül. Egy hivatalosan ki nem adott Lola klip is készült ugyanezen időszak alatt.

2011 – ben a Strike Back 4. néhány jelenete, majd az itthon kevéssé ismert Birdsong c. film jelenetei mellett Rinathiol rekláfilm, valamint Wolf Kati videoklipje  is készült.

2012 – ben a Borgiák és a spanyol Zip &Zap alkotásai készültek nálunk.

A Turai Kastély Kft. nyitott a filmezés iránt, szeretnénk, ha minél többen megismernék és kihasználnák a felújítás előtt álló egyedi épületet és 10 ha-os parkjának adottságait.